Wednesday, 26 May 2010

Oh Shoot!

Assalamualaikum...

Sebentar tadi saye, Piko dan Teha telah berkeputusan untuk pergi memanjekan diri kitorg dengan melakukan sedikit perapian di salon. At first saye cam hesitant skit because it would be my first time *sume bnde first time...ape je yg saye penah buat sblm ni?* kalo saye buat perapian segale macam tu. And the moment kitorg masuk salon tu, ade one guy ni sambut kitorg. Ok, die sorg je kt salon tu. So, saye cm tibe2 ckp kt dorg saye xjadi nk buat. Hmmm...xselesa la kalo laki yg buat perapian segale mcm ni kat saye. And bile Teha tanye2 kat die kt counter tu, saye tgk la muke laki ni. VERY very familiar. But saye xleh nk recall. Pikir pny pikir, akhirnye saye dpt tau sape laki tu. Huhuhuhu...

He was the guy yang terpelanting from his motorcycle dalam accident di mane saye juge turut terlibat. Haaaa....

Saye trus kecut, and xleh nk angkat muke bile saye dpt tau die sape. Laki tu xde la garang ke, bengis ke, body builder ke ape. Die keding, kecil, innocent *innocentkah?*, laki umur 28 tahun yang sedikit awet mude. Knpe saye takut? I have no idea! Bile Piko and Teha kate dorg nk truskan dengan perapian tu, saye pon kate. "Aku balik dulu ye! Tata titi tutu". Oh shoot! Naseb baik die xperasan saye kt situ. Kalo die knal, ape reaction die agaknye? I wonder~


Pape pon, saye mungkin xkan kembali ke salon tu. Never!

2 comments:

alma-chan ♥ said...

brother yg jth dr motor die dlu ke??

Asyiqin said...

haah! brother tu. oh my god. aku seriusly xkn pegi sane. aku segan la. rase bersalah pon ade. kalo aku tgk die, mesti teringat accident tu. oh xnk3!!! Trauma~