Monday, 10 May 2010

Saye Jeles Sebenarnye

Assalamualaikum~

Haaa...kejelesan makin menjadi2. Okay, ni bukan jeles tgk boyfriend saye baik ngan pompuan lain ke ape ok! *ade ke? perlu ke?*. Sejak dari sorg kawan ni tunjuk gmbr bantal comel die kt saye, saye jadi jeles. Saye tibe2 rase nk beli bantal jugak. Haih~ Knpe tunjuk??? Nak kena? Cis!

Bile tgk bantal tu, rase cm best je. Nak wrestling ngan bantal tu pon cm best. Bantal saye yg skrg ni buat sakit tengkuk! Ish! Keras plak tu *okay, sepatutnye saye bersyukur sbb ade bantal but saye nk yang best2 pny la*. Rumates saye pon ade batal best. Katil saye tu cm lonely je asyek kosong. Bantal slalu ditendang ke bawah. Bolster pon jarang gune so ditendang jugak ke bawah. Lantai plak yang berteman. Katil tu asyek sorg2 je. Sian die. Okay la katil, nnti saye blikan bantal comel ye. Buat teman awak... *ape yg saye merapik ni?*

Mane nk bli bantal comel? Nak bantal yang cmne? Nak besar ke kecik?
Saye nk bantal busuk saye!!! *mcm ade je...dh ilang berkurun yg lalu la Asyiqin~*
Rabbit kaki lembik! *favourite toy saye sbb kaki die lembik and muke bengis. ahaha*
Bantal kekabu yang mama buat time tadika dulu...huish best! Mane pegi bantal tu?

A for Asyiqin~ Besar gile bantal ni...bleh wrestling!


Balik cuti sem ni saye nk cari bantal tu balik...harap2 ade la. Sbb asyek pindah randah je. Ntah2 mama dh buang. Huhuhuhuhu..



MAY BARU 10 HARI BERLALU, TAPI DH 12 POSTS DAH??
AMBOI2 ASYIQIN...xde keje lain ke?

6 comments:

Asip Hussin said...

saye la tuan punye bantal tu. ade ke patut org tue jeles ngan bantal budak2..

Asyiqin said...

hish! tolong la. dh xlarat la nk asyek ingatkan yg die tu lg tue~
nk dekat setahun kot beze...

pakcik botak! hihihihi~

Asip Hussin said...

ha'a, beze setahun. saye setahun mude. kamu setahun tue..

Asyiqin said...

Adohai la pakcik tue...
knpe la susah sgt nk mengaku lg tue ni?
Slalunye orang kate, makin tue mkin kebudak2an. haaa...kne la~
Hahahaha!!!

FatinZol said...

A for asyikin ke... A for....
*ehem-ehem*

Asyiqin said...

ahaha Tin~ Lawaknye kamu ni!!!
Hish, dh jd housemate aku setahun lebih pon bleh silap eja name ke? Adoi la~