Saturday, 15 May 2010

Summer, Winter, Spring and Autumn

Assalamualaikum....

Alhamdulillah hari ni telah selesai paper exam yang terakhir iaitu paper histology and integrasi*yg beng!*. Kitorg yang kasihan ni hanya dapat cuti penuh sehari je *hari ahad* sebelum masuk blok baru. Then, mule la cycle penyeksaan rutin kitorg. Sempena hari ahad dan separuh hari sabtu yang kitorg free ni. Kitorg bercadang untuk berjoli!!!! Yeay! Xde la. Tipu je. Hari sabtu tido...sebelum tu tgk vampire diaries episode last season 1. *Saye dh tgk, beng tul ending die!!! Cit3!!!* Pastu after tgk cite, antar laptop ke Encik Jambu untuk install antivirus and segale macam yang perlu dibuat. Then, hari ahad kitorg nk kuar makan grand2. Sape nk ikut? Huhuhu...

Ok, saye ni mmg suke lari dari tajuk tau!

Cite sebenarnye yg saye nk cite ialah...tgk summer, winter, spring and autumn. Hari ni saye telah mengalami keempat2 musim. Hahaha... Yang pertama, Winter. Mase exam histology and paper integrasi tadi kitorg duk kat hall 306 dan hall tersebut amatlah sejuk macam duk di negare bersalji pada waktu winter. *Macam la Asyiqin tau!* Terketar2 saye duk bwh aircond. Tempat xleh strategik lg?? Haih~ Naseb baik otak x freeze dalam hall td. Kang tercengang2 saye nk menjawab exam. Huhuhu

Kemudian, Summer. *Peralihan musim ni xikut urutan sebenar ok sebab saye bukan berade di negare 4 musim pon.* Selepas selesai exam, kami terus balik dari kampus dan menuju ke warteg. Perjalanan pulang tu xterkate panasnye. *mungkin org lain xrase pns sgt but saye rase cm nk cair dh~* Pakai payung pon bleh rase bahang matahari. Camne nnti panas nerake kalo panas dunia ni pon dh cukup menyeksakan. Ya Allah, jauhkan kami dari seksa neraka~

Then, Spring. Dalam perjalanan balik, Hani and Faiqah telah perasan ade satu pokok ni yang berbunge mekar di kale rakan2nye layu menunduk kalah pada sang matahari. *peh!!! ayat xtahan!* Ntah cmne, pokok ni berbunge kuning dengan cantiknye sorg2 die kt situ. So, saye pon tgkp la gmbr memandangkan saye sgt la suke pemandangan lawa2 ni~ Huhuhu...ni gmbr die~

Cantik kan?? Kan??? Kan???

Last but not least, Autumn. Juga dalam perjalanan pulang ke rumah, byk daun2 jatuh dari pokok. Tu je untuk part autumn. Hahaha...








*Saye terhantuk kepale dengan kuat skali time sujud asar sebab pening sgt and rase kepale berat. Disebabkan keberatan kepale tu, ia dengan senangnye telah jatuh ke sejadah tanpa ade force lain yang bertentangan dengan gravitational force utk melambatkan kepale tu dr jatuh dan PANG! terhantuk~*

2 comments:

alma-chan ♥ said...

hehe..
iqin..
pic bunga tu bkn ko tgkp otw blik dr kampus ke?
ke blik dr warteg??
heee~

Asyiqin said...

hihihi
haah, aku tgkp on the way balik dr kampus.
aku berenti depan ko utk tgkp gmbr ni...hihihi