Friday, 16 April 2010

Bukan Birthday Saye Tapi Saye Yang Bahagie~

Assalamualaikum~

Oh sekali lagi saye ingin menyatekan betape bahagianye saye pada hari ini. Saye dapat tidur dengan lenanye tadi. Sampai bangun2 tu ingat dh pagi...padahal baru nk mlm. Ahaha. Then, kitorg telah berkunjung ke TA (sebuah mall) dan makan pizza. Kononnye nk meraikan habis exam and habis blok tapi sebenarnye kitorg telah merancang utk menyambut ulang tahun kelahiran Deb, Atin dan Qila Pink yang jatuh pada bulan April.

Happy Birthday korg!!! Selamat 19 tahun kepada Deb dan selamat 20 tahun kepada Atin dan Qila Pink~ May ALLAH bless you guys with happiness and prosperity.

Saye sebenarnye nk menceritakan ape yg terjadi time di Pizza Hut tu. Xde la pape yg out of ordinary sgt tapi entah kenape saya rase bahagia *xreti cmne nk describe feeling ni*. Seolah2 birthday saye yang diraikan. Ye la kan...xpenah sambut birthday ngan kawan2 selama 19 tahun, 4 bulan setengah ni. Bukan nk kate sambut ngan family xbest. Cume perasaan itu lain. I like doing things with my family like dinner2, jalan2, makan2, tgk movies bersama. All those things mmg saye suke. Saye juga xrase malu nk mengaku saye kuar tgk movie ngan parents saye. Hmmm~

Tapi, bile sambut ngan kawan ni...perasaannye lain. Kite bleh jadi gile2 *as in buat2 bising kt Pizza Hut* dan macam2 lagi. Hmmm...teringin nk sambut birthday ngan kawan. Sekali pon jadilah~ Ape2 pon, saye sgt suke makan2 tadi. Rase cm nk ajak sume org dtg tapi crowded plak kang Pizza Hut tu.

Selama duk kt situ, sume pegang kamera masing2 nk capture the moment. Saye pon xketinggalan jugak. Agak byk gambau yang diambil walaupun majoritinye bukan diri sendiri. Ahaha... Kadang2 saye rase sgt bersyukur dengan terciptanya kamera. Sape la yg cipte kamera ni? Saye rase cm nk berterime kasih kt die. Dengan capacity memory yang saye ade ni, mungkin banyak memori yang dipush keluar dari ingatan jangke mase pjg. Jgn terkejut la kalo suatu event yang besar tu saye bleh lupe. *not impossible for me to forget something big...unintentionally of course*. Kalo ade photo, at least memori2 tersebut bleh direcall. Hmm...oh kamera. I LOVE YOU~

Tadi juga mereka2 sume bertindak di luar kebiasaan golongan remaje dengan meminta belon2. Ala..belon yang ade bentuk2 tu. Cm poodles, teddy bear, pedang, crown and macam2 lg la. Tibe2 time tu rase cm budak2. ahaha~ Seronok!

Lepas selesai makan, kami pon bersurai~ Ahaha..

Esok plak, BOWLING! + shopping~ YEAY!!!

3 comments:

::debby:: said...

saaayyaaang ikin !

:)

TQ :D

AKIQIN said...

Hihihi...welcome2.
But credits to the surprise party planners~

Anonymous said...

Glad you hd a good time. Looks like you also hv a bunch of good friends.Good to see their smiling faces; that's the way to go thru life; sentiasa bersyukur.
Abah