Friday, 23 April 2010

Camne nk tukar name ni?

Assalamualaikum~

Rase budak2nye saye bile teringat balik cmne bleh dapat name Akiqin tu. My parents dh bagi name sedap2 Asyiqin, nk tukar ke Akiqin plak. Ade maksud ke? Haissshhhh...
Sape tau nk tukar URL blog cmne? Bleh ke eh? Kalo ade yang tau, sila bagitau saye ye~

Cite di sebalik dapatnye name Akiqin tu...
Pada satu hari yang indah, saye dan kakak saye pergi bershopping di entah mane saye xingat. Pade mase tu saye ni tgh gile membeli CD korea and jepon. So, my sis pon recommend la satu cite ni yang bertajuk Pride. Ohhh, and at that time saye tgh gile Takuya Kimura. Cite Pride tu dilakoni oleh Takuya Kimura. Sangat la best cite tu. Cite psl ice hockey. And heroin dalam cite tu bername Aki yang bermaksud musim luruh, kalo xsilap la. And hero tu namenye Halu yang memberi makne musim bunga. Mase tu saye jatuh cinte ngan name Aki tu smpi dimasukkan ke dalam name saye. *ade ke patut? Hish...mentality budak2!* So skrg ni saye cm kurang puas hati ngan url blog saye ni. Nak tukar tapi xtau cmne....


3 comments:

FatinZol said...

lau tukar boleh je..tp nti follower x dpt la update ko...ari tu ak da cuba buat.org x dpt nk track blik...so better,xyh la..


tp xtau la lau ada cara lain..
tnya la yg pakar.

AKIQIN said...

ala...yeke? huhuh
xpe la kalo cmtu.
biar je la for the time being.
kalo tukar nnti, sian plak kt aku...
ahahaha sbb nnti xde follower~
kakaka...JK~

Asyiqin said...

ok...at least tukar name kt comment tu bleh la~
huhuhuhu...I want my name in the url!