Monday, 1 February 2010

Asyiqin's World Record broken!

Assalamualaikum...

As the title implies...somebody just broken Asyiqin's World Record in the category World's Longest Chatting Session~

And the winner is...JENG JENG JENG...Asyiqin Ramdan *since I'm the only occupant of Asyiqin's World, I'm the only possible record breaker*~

Yesterday, I had the longest chatting session with someone I barely knew. Usually during that time, people have balance between giving and yielding but I gave very little and yield a whole lot. Ahahaha...I don't mind actually. It's nice to have someone to talk/listen to once in a while. Jeles bile tgk org berYM sentiase bile kite sendiri xde org nk berYM. Jangan tertipu dengan ke"online"an saye tu...tipu je tu! Suke tgk status org. Bleh membuatkan kite rase sedih dan gembira pada mase yang same. Berbagai2 status yang org tulis...sampai kite pon rase cm nk tukar status every minute.

I'm not very sure how long I chatted yesterday but I'm very sure I've exceeded the 3-hour mark. Ape yang dicerite pon xtau la...cmne bleh lame cmtuh skali eh? Pelik2~

Akibat dari chatting tu, saye tertido dalam kelas pagi tadi. Mengantuk yang amat sgt tambah ngan xpaham ape yang Ibu Anna cerite pasal translation tadi...makanya saye dengan berat hatinye telah melelapkan mate sebentar. Ape la yang Ibu Anna merepek tadi eh? Saye dengar pasal eIF la, EF la and banyak lagi but xdpt tangkap la. Saye pandang kanan, Qilah dan Akma bersembang, tengok kiri, Asydad tengah tido sambil tongkat dagu...So, saye pon dh letih sgt tambah xcukup tido malam semalam, tertido la kt kerusi yang xselese tu~


Gambar hiasan

This may be out of topic, but saye sgt xberpuas ati ngan kelompok C and D yang masuk kelas kitorg tadi hingga menyebabkan kelas tu jadi panas dan sesak plus distracting and bising! Cmne saye tau bising? Sebab saye xdpt tido dengan lena. Ahahaha~

Bukak2 mate, sume orang dh berdiri bersedia untuk keluar dari kelas dan pulang ke rumah masing2.

Saye telah terkeluar dari tajuk. Ahhh...too much has happened. Banyak yang nk diceritakan but saye xske tulis panjang2 ni. Sendiri pon malas nk bace, apatah lagi orang lain nk bace tntg hari kite?

Pokoknye di sini, saye telah break my own record. So now I'm a world record holder!!! Record bowling telah lame xbroken. Sudah bertahun2, bile la nk break 200 record tu??? Nanti2 la. Bile dh balik Malaysia nnti, kite main bersame family. YEAH!!! Lagi 26 hari je lagi~

That's all for now.
Salam dari Asyiqin kepada sume including myself~

3 comments:

Anonymous said...

cannot sleep dlm lecture room!

Asip Hussin said...

haha, kesian. sampai berterabor biologikal clock. aku turut bersimpati hehe

AKIQIN said...

Anonymous: That was my first time! InsyaALLAH saye xbuat lagi...

Asip: Tu la psl...ko tolong sekeh skit org yang slalu chat lame2 ngan aku tu~